Інститут кураторства в дії

01-03-2017 Переглядів: 130

Курсантське життя в Національної академії внутрішніх справ складається не лише з формування знань, умінь і навичок майбутнього правоохоронця, а також насичене спортивними, культурно-масовими заходами.

Вважаємо, що залучення курсантів до спортивних, культурно-мистецьких заходів у столиці України – це вагомий внесок у процес становлення особистості майбутніх юристів.

Згідно з індивідуальним планом роботи куратора, 25 лютого курсанти 107 навчальної групи, разом з доцентом кафедри теорії держави та права Наталею Лазнюк, відвідали спортивний каток у ТЦ «Космополіт».

Інститут кураторства в дії

Окрім того, впродовж другого кварталу була організована робота з проведення бесід (групових та індивідуальних), надання допомоги курсантам у вигляді консультацій з навчальних дисциплін, прийняття участі в масових заходах групи, курсу, організація дозвілля курсантів. Також були проведені окремі бесіди з дівчатами та хлопцями, які стосувались особистих потреб кожного з них.

Для здійснення успішної взаємодії з батьками курсантів була створена група в комп’ютерній програмі Viber, що дає можливість оперативного та мобільного реагування на проблемні питання успішності та дисципліни.

Виховний вплив кураторів здійснювався в дусі поваги до законодавства України, державної символіки, прищеплення почуття національної свідомості, відданості своєму народові. Керівництвом кафедри теорії держави та права приділяється особлива увага інституту кураторства, зокрема про свою роботу як куратора 107 навчальної групи Наталія Лазнюк систематично звітує на засіданнях кафедри.

Кафедра теорії держави та права

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X