«Іншомовна підготовка працівників правоохоронних органів та сектору безпеки»

24-04-2017 Переглядів: 157

За такою назвою 21 квітня викладачі кафедри іноземних мов Василенко О.В., Жукевич І.П. і Левіщенко М.С. взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції, що відбулася у Національній академії прокуратури України в м. Києві.

Співорганізаторами заходу виступили Генеральна прокуратура України, Національна академія педагогічних наук України та Національна академія прокуратури України. Конференцію було організовано з метою об’єднання зусиль української наукової та освітянської спільноти, представників правоохоронних органів і спеціальних служб України, фахівців у зазначеній сфері для розв’язання актуальної в контексті європейської інтеграції України іншомовної підготовки працівників правоохоронних органів та сектору безпеки, обговорення міжнародного досвіду такої підготовки і шляхів його застосування в Україні, а також проблем галузевого перекладу та комунікації майбутніх правоохоронців.

У науковому зібранні взяли участь представники 12 українських вищих навчальних закладів Києва, Львова, Харкова, Хмельницького, Запоріжжя. Із вітальним словом до учасників конференції звернувся ректор Національної академії прокуратури України І. Присяжнюк.

Професор кафедри іноземних мов Василенко О.В. виступила з доповіддю на тему «Функціональна грамотність фахівця в умовах навчання впродовж життя: світовий досвід», доцент Жукевич І.П. представила виступ «Формування та розвиток самоосвітніх умінь та навичок студентів у процесі навчання іноземних мов», доцент Левіщенко М.С. – «Використання британської методики викладання англійської мови (за результатами стажування в мовній школі «Меридіан» м. Портсмут».

«Іншомовна підготовка працівників правоохоронних органів та сектору безпеки»

Актуальна проблематика доповідей і виступів учасників зібрання жваво обговорювалися фахівцями-мовниками, виникало багато запитань, доповнень і дискусій. За результатами проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції «Іншомовна підготовка працівників правоохоронних органів та сектору безпеки» було ухвалено рекомендації та видано збірку матеріалів конференції з однойменною назвою.

Василенко О.В.,
кафедра іноземних мов НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X