Інноваційні технології навчання у професійній діяльності викладача іноземних мов

24-02-2017 Переглядів: 181

За останні роки інновації проникли в усі сфери діяльності людини, а використання інноваційних освітніх технологій в освітньому процесі вищих навчальних закладів стало особливо актуальним у світлі сучасного реформування всієї освітньої системи.

Інноваційні технології навчання у професійній діяльності викладача іноземних мов

З огляду на це, 23 лютого кафедра іноземних мов НАВС провела навчально-методичний семінар на тему «Інноваційні технології навчання іноземних мов професійного спрямування» за участю сертифікованих спеціалістів з проведення міжнародного тестування від представництва Кембріджського університету в Україні Ганни Шовколюк і Олени Толстої. Під час семінару обговорювалося питання ефективного застосування інформаційно-комунікаційних технологій, активних та інтерактивних методів і прийомів навчання іноземних мов, комунікативних методик навчання, проблема підвищення мотивації до вивчення мови та багато інших цікавих питань. Методисти Ганна Шовколюк та Олена Толстая мали змогу поділитися своїм практичним досвідом використання новітніх технологій вивчення іноземної мови у своїй професійній діяльності.

З розширенням доступу студентів і курсантів до різноманітних і постійно поновлювальних глобальних іншомовних професійно-орієнтованих інформаційних ресурсів, значно зростає роль таких інформаційно-комунікаційних засобів навчання іноземних мов як Інтернет-ресурси, електронні підручники, спеціальні мультимедійні програми, on-line навчання, case-технології тощо.

Інноваційні технології навчання у професійній діяльності викладача іноземних мов

За допомогою сучасних інформаційних технологій можуть вирішуватися проблеми навчання іноземної мови у співпраці, а також індивідуалізації та диференціації навчання з урахуванням різних чинників: рівнем володіння іноземною мовою, швидкості її опанування, часових меж, стилю навчання, особистих освітніх потреб і траекторій навчання тощо.

За результатами проведення навчально-методичного семінару збірник тез доповідей учасників «Інноваційні технології навчання іноземних мов професійного спрямування» буде розміщено на сайті.

Кафедра іноземних мов

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X