Інноваційні технології іншомовної підготовки курсантів

25-02-2015 Переглядів: 76

За останні роки інновації проникли в усі сфери діяльності людини, а використання інноваційних освітніх технологій у навчально-виховному процесі вищих навчальних закладів стало особливо актуальним у світлі сучасного реформування всієї освітньої системи.

Інноваційні технології іншомовної підготовки курсантів

З огляду на це 24 лютого кафедра іноземних мов НАВС вперше організувала й провела навчально-методичний семінар на тему «Інноваційні технології іншомовної підготовки фахівців із права та працівників ОВС». Під час семінару викладачами кафедри обговорювалися питання ефективного застосування інформаційно-комунікаційних технологій, активних та інтерактивних методів і прийомів навчання іноземних мов, комунікативних методик навчання, проблему підвищення мотивації до вивчення мови та багато інших цікавих питань. Кожен мав змогу поділитися з колегами практичним досвідом використання новітніх технологій і методів вивчення іноземної мови у своїй професійній діяльності.

З розширенням доступу студентів і курсантів до різноманітних і постійно поновлювальних глобальних іншомовних професійно-орієнтованих інформаційних ресурсів значно зростає роль таких інформаційно-комунікаційних засобів навчання іноземних мов, як Інтернет-ресурси, електронні підручники, спеціальні мультимедійні програми, on-line навчання, case-технології тощо.

За результатами проведення навчально-методичного семінару «Інноваційні технології іншомовної підготовки фахівців із права та працівників ОВС» було видано збірник тез доповідей учасників, що були заслухані під час проведення заходу.

Олена Василенко, професор кафедри іноземних мов

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X