І знову юні таланти в гостях у академії

25-05-2015 Переглядів: 48

У березні дитячий хореографічний колектив Школи танцю «Іріс» при гімназії міжнародних відносин № 323 Дарницького району Києва на базі навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, психологічної служби та Національної гвардії України захищав звання «Зразковий художній колектив».

І знову юні таланти в гостях у академії

А цього разу, 23 травня, юні таланти завітали до інституту, щоб порадувати виступом своїх найрідніших: мам, тат, дідусів та бабусь.

Свято танцю вдалося! Програма була яскрава і насичена. Після кожної композиції зал вибухав довгими оплесками. А дівчата та хлопці намагались максимально продемонструвати свої можливості та майстерність.

І знову юні таланти в гостях у академії

Керівник Школи танцю Ірина Астаф’єва подякувала керівництву академії за винайдену можливість провести концерт на сцені одного з навчальних підрозділів.

Сподіваємось, що можливо хтось із цих дітлахів у майбутньому поповнить ряди курсантської або студентської молоді навчального закладу і вже в складі нашого творчого колективу будуть підтримувати на високому рівні імідж Національної академії внутрішніх справ.

І знову юні таланти в гостях у академії

Елеонора Маковецька
відділення СГР

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X