I етап Всеукраїнської студентської олімпіади

13-02-2015 Переглядів: 227

В період з дев’ятого по тринадцяте лютого поточного року в рамках проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади на базі навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, психологічної служби та Національної гвардії України спільно з кафедрами іноземних мов, кримінального права, криміналістики та судової медицини, конституційного та міжнародного права, економіко-правових дисциплін серед курсантів проведені олімпіади з навчальних дисциплін: «Англійська мова», «Кримінальне право», «Криміналістика», «Економічна теорія» та «Міжнародне право».

У відбірковому турі взяли участь 97 курсантів з факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та факультету Національної гвардії України.

I етап Всеукраїнської студентської олімпіади

Кращими знавцями англійської мови в інституті стали переможці Владислав Школьніков, Євген Демидов таСергій Новіков.

Серед учасників олімпіади з навчальної дисципліни «Криміналістика» кращими стали: Катерина Осипенко, Оксана Побережна та Вадим Грибиневич.

Добрі знання у вивченні навчальної дисципліни «Кримінальне право» показали Андрій Самборський, Дарина Такірова, Павло Бурлачук, Юрій Суботенко, Едуард Кравченко, Олександр Мельник, Тетяна Левченко, Володимир Дем’яненко, Олександр Рогот, Мар’яна Чибир’як, Андрій Бондарець, Тетяна Пономаренко, Іванна Романець, Юлія Чорнобривцева, Ігор Раков та Роман Карпець.

Кращими знавцями економічної теорії в інституті стали Мар’яна Чибиряк, Владислав Школьніков, Олександр Габінет, Євгеній М’яскалюк, Інна Липко, Андрій Бондарець,та Іванна Романець.

На підведенні підсумків заступник начальника інституту з навчально-методичної та наукової роботи Олексій Калюк зазначив, що даний захід дає курсантам можливість показати свої кращі знання на рівні інституту та в подальшій перспективі представляти підрозділ та змагатись між кращими курсантами Академії. Проведення заходу спрямоване на подальше підвищення якості підготовки фахівців в НАВС та пошуку обдарованих курсантів, створенню умов для їхнього творчого зростання.

I етап Всеукраїнської студентської олімпіади

Група забезпечення навчального процесу
ННІ ПФПМГБПСНГУ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X