Готуємо професіоналів!

02-12-2016 Переглядів: 92

Науково-педагогічним складом кафедри спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування ННІ №1 завершено проведення третього навчально-практичного заняття з курсантами випускних курсів за межами навчального закладу в умовах, приближених до реальних. Дані заняття проводилися для того, щоб кожен міг детально проаналізувати оперативно-тактичну ситуацію та прийняти правильне об’єктивне рішення, використовуючи при цьому здобуті теоретичні знання, навички в освітньому процесі та отриманий практичний досвід під час стажування у підрозділах Національної поліції України.

Готуємо професіоналів!

Зазначимо, що забезпечення високої якості підготовки фахівців у навчальних закладах системи МВС є першочерговою тенденцією розвитку особистості правоохоронця і важливою складовою цього процесу є практична спрямованість, яка суттєво відрізняється від так званої «сухої» теорії. Адже у будь-якому суспільстві існує необхідність у підтримці громадського порядку, у дотриманні закону, у забезпеченні захисту громадян не юридичною термінологією, не теоретичним алгоритмом дій, а практичними діями, які охоплюють об’єктивно сформовані закономірності, традиції, правові норми та етичні правила, що поступово усталилися у сфері служби й покликані забезпечувати стабільність та ефективність функціонування поліцейського апарату.

Завідувач кафедри Михайло Марков неодноразово зазначав, що на етапі становлення України як демократичної та правової держави нові державотворчі процеси потребують перебудови і значного підвищення рівня ефективності та якості діяльності правоохоронних органів і саме курсанти Національної академії внутрішніх прав мають стати тим еталоном, який повністю зосередиться на виконанні професійних функцій.

Готуємо професіоналів!

Нагадаємо, що тематика попередніх занять була наступною: «Ознайомлення оперативного працівника кримінальної поліції з територією обслуговування», «Отримання та перевірка оперативної інформації відносно особи або об’єкта, який представляє оперативний інтерес». Зазначені заняття проходили на території обслуговування Вишнівського відділення поліції Києво-Святошинського ВП ГУ НП в Київській області.

Фінальним заняттям стало «Проведення оперативно-пошукових заходів» на визначеній території з метою виявлення осіб, які по зовнішньому вигляду, поведінці, розмові, діям, характерним ознакам можуть бути причетними до скоєння злочинів, до незаконного обігу наркотиків та отримання іншої інформації, яка потрібна під час у повсякденній діяльності оперативних працівників тощо.

Кафедра спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування продовжує й надалі впроваджувати в освітній процес різнотипові навчально-практичні заняття, за допомогою котрих у курсантів розвивається абстрактне мислення, акцентується увага на реальних фактах дійсності та вміння прийняти найбільш доцільне у даних умовах рішення. Ми готуємо професіоналів!

Готуємо професіоналів!

ННІ № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X