Гідне представництво академії у Всеукраїнській конференції

10-04-2015 Переглядів: 227

Курсанти й студенти академії постійно приймають участь у заходах, які підвищують рівень знань, інтелектуального потенціалу й професійних навичок.

Останнім часом, зважаючи на посилене і стрімке інтегрування України у Європейський Союз й необхідності перейняття європейських цінностей зросла увага до володіння громадянами нашої країни іноземними мовами.

Гідне представництво академії у Всеукраїнській конференції

Академія лиш нещодавно провела всеукраїнську науково-практичну конференцію іноземними мовами «Тероризм в Україні очима зарубіжних експертів», участь у якій взяли представники Федерального МВС поліції при Посольстві Австрійської Республіки в Україні та аташе з правоохоронних питань Посольства Французької Республіки в Україні, на якій доповіді курсантів й студентів лунали лише іноземними мовами. Також представники НАВС 26 березня взяли участь у Міжвузівській олімпіаді з іноземних мов серед вищих навчальних закладів сектору безпеки України, де курсант ННІ підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів Павло Касап виборов 1-є місце.

Високий рівень володіння та позитивна оцінка іноземних гостей щодо знань іноземних мов молодими науковцями дали поштовх кафедрі іноземних мов виступити з ініціативою щодо участі курсантів у XIV Всеукраїнській науково-практичні конференції іноземними мовами «Економіко-правові аспекти розвитку країни в сучасному глобалізаційному світі», що відбулась 9 квітня п.р. у Національному університеті державної податкової служби України в місті Ірпінь Київської області.

Під час заходу було обговорено широке коло питань, зокрема розвиток фінансової глобалізації; інноваційний розвиток національної економіки; роль фінансової системи у забезпеченні фінансової стабілізації в Україні; зовнішня заборгованість; проблеми залучення іноземних інвестицій в економіку України; розвиток співпраці України з міжнародними фінансовими організаціями; модернізація системи вищої освіти в контексті Болонського процесу; академічна мобільність українських студентів; престижність і популярність професій юриста та фінансиста в Україні; інноваційні технології у вивченні іноземних мов; володіння іноземними мовами як основний механізм реалізації процесу євроінтеграції; боротьба з корупцією; місце юридичних клінік у системі безоплатної правової допомоги; правова культура юриста як основа його професіоналізму в розбудові держави тощо.

І знов наші представники довели блискуче володіння іноземними мовами, широку обізнаність життя держави та орієнтованість у проблемних питання, вирішення яких для держави є нагальним.

Гідне представництво академії у Всеукраїнській конференції

Тож, вітаємо Павла Касапа із відзначенням його доповіді як найкращої у роботі конференції, а іншим учасникам – Дарині Романенко, Олесі Бевцик, Артему Буртаку, Юлії Дудник, Євгенію Зарицькому, Єлизаветі Калашник, Руслану Ковальчуку, Святославу Козаченку, Родіону Лозовому, Сергію Марківцю, Назарію Паранічу, Вікторії Перегончук, Олексію Семенчуку, Максиму Сергієнку, Єлизаветі Сівак, Лесі Ткаченко, Богдану Цьопі, Анастасії Маліковій подякувати за кропітку працю над власними знаннями й побажати наснаги для подальшого їх удосконалення!

Відділ організації науково-дослідної роботи
Кафедра іноземних мов

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X