Герої Небесної Сотні

24-02-2015 Переглядів: 94

Цими днями уся країна вшановує Героїв Небесної Сотні. Не залишилися осторонь й студенти першого курсу навчально-наукового інституту права та психології, які спільно із куратором Оксаною Клименко 21 лютого пройшли ходою по Інститутській вулиці столиці, запалили свічки і поклали квіти на місця загибелі ГЕРОЇВ. Люди пробудилися, завдяки смертям українських Героїв, яких ми сьогодні поминаємо як Небесну Сотню. Рік по тому ці хлопці продемонстрували всьому світу, що Україна була і буде незалежною державою.

Герої Небесної Сотні

Сьогодні нашим моральним обов'язком є вшанувати всіх ГЕРОЇВ, які загинули під час Революції гідності, усіх, хто поліг заради Батьківщини, заради того, щоб громадянам жилося краще.

Цим маршем ми в черговий раз хочемо нагадати людям, що потрібно щодня змінювати свою державу на краще власними вчинками і діями.

На Сході йде війна. Війна йде і в наших душах, в нашій свідомості, в нашому розумінні відповідальності за Україну. Кожна людина повинна молитися за наших вояків, захисників, за всіх тих, хто стоїть на сторожі Вітчизни.

Герої Небесної Сотні

Моліться за Україну та її дітей.

Світлана Головатюк, ГСГР ННІПП
Фото Оксани Клименко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X