Герої не вмирають!

22-08-2014 Переглядів: 114

22 серпня, вже традиційно, на Солом’янській площі відбулось вшанування пам'яті правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків, а також тих, хто віддав своє життя зовсім нещодавно – під час бойових дій у зоні АТО.

Герої не вмирають!

Троянди та гвоздики до Меморіалу на честь працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків, поклали Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов, Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, заступники міністра та начальники галузевих служб МВС України, ветерани ОВС, вдови та члени сімей загиблих правоохоронців, а також керівництво та курсанти Національної академії внутрішніх справ.

Герої не вмирають!

Герої не вмирають!

Герої не вмирають!

Герої не вмирають!

«Захищаючи Україну вони віддали свої життя. І головне, що їхні імена закарбовані не лише на меморіальних плитах, а й у наших серцях. Війна ще не завершилась, але завдяки героям, патріотам, які ідуть проти ворога, що сильніший, – народжується нація, що може захистити нашу країну», - зазначив у своїй промові Олександр Турчинов.

Герої не вмирають!

Після вшанування пам’яті полеглих, спікер Верховної Ради нагородив бійців, які проявили героїзм у боях, орденами «За мужність» та медалями, а сім’ї загиблих отримали сертифікати на нове житло. 

Герої не вмирають!

Після закінчення заходу вдови героїв-правоохоронців відвідали Музей МВС України НАВС, де вони ознайомилися з виставкою-меморіалом та «Книгою пам’яті», в яких розміщені фото, біографічні довідки та обставини загибелі їхніх рідних. Звертаючись до них, ректор Національної академії висловив співчуття та слова підтримки. «Герої не вмирають. Вони назавжди залишаться в пам’яті нинішніх та прийдешніх поколінь» - підкреслив Володимир Чернєй. 

Герої не вмирають!

Герої не вмирають!

 

Відділ зв’язків з громадськістю НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X