Формування згуртованості в курсантському колективі

26-09-2016 Переглядів: 340

Групова згуртованість – це утворення, розвиток і формування зв'язків у групі, які забезпечують перетворення зовні заданої структури на психологічну спільність людей, психологічний єдиний організм, який живе за своїми нормами і законами відповідно до своїх цілей і цінностей. У курсантському колективі внутрішнє життя групи, соціальне, психологічне самопочуття об'єднаних у ній індивідів, ефективність взаємодії між собою та з навколишнім середовищем залежать від групової згуртованості.

Формування згуртованості в курсантському колективі

Психолог Олександра Габрієльчик у відділі спеціальної та фізичної підготовки із курсантами першого курсу ННІ №1 провела тренінг на тему «Формування згуртованості в курсантському колективі», метою якого став розвиток групової взаємодії, створення сприятливого середовища для формування навичок взаємоповаги, взаємопідтримки та впевненості у своєму товариші по групі.

Формування згуртованості в курсантському колективі

Вправи, які запропонувала виконати курсантам психолог, допомогли кожному у групі по-новому розкритися перед товаришами та побачити підтримку усього колективу.

Формування згуртованості в курсантському колективі

Відділ спеціальної та фізичної підготовки

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X