Формування України як демократичної та правової держави

21-10-2014 Переглядів: 87

У рамках відзначення у Києві 25-ї річниці створення громадсько-політичної організації «Народний Рух України» та до Дня юриста України навчально-науковий інститут права та психології 17 жовтня провів круглий стіл на тему «Проблеми становлення України як демократичної та правової держави», метою якого було обговорення та аналіз теоретико-правових проблем формування України як демократичної та правової держави. Наразі, це чи не одне із найактуальніших питань у розбудові України.

Формування України як демократичної та правової держави

У заході взяли участь провідні вчені академії: доктор юридичних наук, професор Олександр Колб; доктор юридичних наук, професор Ірина Тімуш; кандидат педагогічних наук, доцент Сергій Кваша; кандидат юридичних наук, доцент Наталія Мозоль; доктор юридичних наук, доцент Наталія Камінська; кандидат юридичних наук, доцент Володимир Букач; кандидат юридичних наук, доцент, модератор даного заходу Жанна Пустовіт; науково-педагогічні працівники кафедри Лідія Юрковська, Леся Лазаренко, Тетяна Кулик та інші. Супроводом та координування заходу опікувалися старший науковий співробітник відділу організації науково-дослідної роботи академії Світлана Лов’як та старший науковий співробітник відділення забезпечення навчального процесу інституту Володимир Заяць.

Активну участь у роботі круглого столу взяли представники громадсько-політичної організації «Народний Рух України», Центру Громадянських Свобод, Коаліції з протидії дискримінації в Україні, Луцької ОДПІ ГУ Міністерства доходів і зборів України у Волинській області, прокуратур Києва та Київської області, ТОВ «Граліт», науково-педагогічні та педагогічні працівники Одеського державного університету внутрішніх справ, учні середньої загальноосвітньої школи № 221 Солом'янського району, ліцею митної справи № 144, спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 148 Києва, Вишенської ЗОШ І-ІІІ ступенів Бориспільської районної ради Київської області, слухачі магістратури та студенти інституту.

Розпочали круглий стіл привітанням від керівництва навчально-наукового інституту права та психології та модераторів даного заходу, після чого перейшли до доповідей учасників.

Формування України як демократичної та правової держави

Виступи на круглому столі неймовірно вражали цікавістю, відстоюванням власних поглядів. Викладачі, студенти та учні вели дуже жваву дискусію та задавали безліч запитань. Винесені на осуд питання тримали аудиторію у постійні науковій напрузі.

Тож із впевненістю можна констатувати задоволення учасників від проведеної роботи.

По закінченні круглого столу завідувач кафедри загальноправових дисциплін інституту Наталія Мозоль та модератор проекту Жанна Пустовіт подякували всім присутнім за активну участь та вручили сертифікати учасникам заходу. А ще, винесли на розгляд питання щодо проведення засідання круглого столу у наступному навчальному році.

Заохоченням для учасників стало також опублікування матеріалів доповідей у електронному збірнику, розміщеному на офіційному веб-сайті академії.

Відділ організації науково-дослідної роботи,
кафедра загальноправових дисциплін ННІПП

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X