Формування і розвиток духовних цінностей у курсантів Прикарпатського факультету

09-02-2015 Переглядів: 88

Музика в житті людини займає особливе сакральне значення і має магічний вплив на людину. Вона заспокоює, задає настрої, заворожує і дарує радість, щастя та душевне піднесення, заставляє задуматися над одвічними проблемами буття. Не можна переоцінити і виховний вплив музики на формування морально-етичних якостей та переконань підростаючого покоління.

Формування і розвиток духовних цінностей у курсантів Прикарпатського факультету

Курсанти Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ разом із диригентом оркестру Ярославом Гейцівом відвідали концерт симфонічної музики. У виконанні Симфонічного оркестру Івано-Франківськівської філармонії, художнім керівником та головним диригентом якого є заслужений артист України Віктор Олійник прозвучали симфонія № 5 Л. Бетховена, увертюри "Рюї Блаз" Ф. Мендельсона, увертюри до опери "Сила долі" Дж. Верді, а також вічна мелодія симфонічної поеми "Острів мертвих" С.Рахманінова.

Формування і розвиток духовних цінностей у курсантів Прикарпатського факультету

Приємно зазначити, що серед курсантів першого курсу виявилося чимало справжніх шанувальників симфонічної класики. Слухачі концерту залишали залу з гарними враженнями та піднесеним настроєм, в очікуванні нових зустрічей із високим мистецтвом. Без сумніву, такі культурно-масові заходи сприяють формуванню і розвитку справжніх духовних цінностей у курсантів нашого навчального закладу.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X