Феєрія жіночої вроди (фото, відео)

22-05-2015 Переглядів: 1070

21 травня відбувся фінал конкурсу дівочої краси, розуму та таланту «Міс Академія-2015». Забігаючи наперед, зазначу, що такий захід в нашому навчальному закладі традиційно став святом феєрії жіночої вроди та ще раз проілюстрував, що в Національній академії внутрішніх справ навчаються найгарніші та найрозумніші дівчата.

Всього корону виборювали 47 дівчат, з яких у фінал потрапили лише дев’ять. За титул найвродливішої дівчини боролися Вікторія Перегончук та Анастасія Суворова курсанти 1-го курсу центру спеціальної та фізичної підготовки, Анастасія Малікова та Анастасія Йовбак курсанти 1-го курсу та 2-го курсів навчально-наукового інституту підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів, Тетяна Власенко курсант 2-го курсу навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів громадської безпеки та Національної гвардії України, Анастасія Добролежа та Ліана Фіщук курсанти 2-го курсу навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів для слідства та кримінальної міліції, а також студентки 1-го курсу навчально-наукового інституту права та психології Катерина Ферьєва та Анастасія Швець. Необхідно наголосити, що учасниці конкурсу не були професійними топ-моделями, а є звичайними молодими дівчатами.

Красуні виступали у п’яти конкурсних номінаціях: «Краса в погонах», «Внутрішня справа за номером…Будьмо знайомі!», «Шукаємо таланти» чи «ДТП», «Єдина Україна» та «Краса збереже світ».

Феєрія жіночої вроди (фото, відео)

Фіналістки створили справжнє свято. Урочисто та граційно демонстрували себе у парадній міліцейській формі, ефектно й зворушливо виходили в національному вбранні, знайомили глядачів і журі зі своїми уподобаннями та мріями. Дехто навіть підготував справжнє танцювальне шоу.

Феєрія жіночої вроди (фото, відео)

Феєрія жіночої вроди (фото, відео)

У перервах між конкурсами глядачів розважали учасники шоу «Україна має талант» та «Х-Фактор», а також неперевершені таланти нашої Альма-матер.

Журі, до складу якого увійшли заступник начальника відділу забезпечення навчального процесу Володимир Заяць, начальник відділу соціально-гуманітарної роботи Світлана Войналович, фіналістка шоу-програми «Х-Фактор - 4» Ірина Василенко, «Міс Академія-2014» Іванна Гулько, представник Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної у місті Києві держадміністрації Тетяна Устинович, довго обирали королеву краси, адже кожна з конкурсанток була гідною перемоги.

Феєрія жіночої вроди (фото, відео)

І все ж таки симпатії журі, потужна підтримка друзів та корона переможниці дісталися Анастасії Маліковій.

Феєрія жіночої вроди (фото, відео)

Феєрія жіночої вроди (фото, відео)

Крім головного титулу дівчина також була нагороджена номінацією «Міс глядацьких симпатій». Корони першої та другої «Віце-міс Академія» отримали Ліана Фіщук та Анастасія Добролежа.

У номінаціях «Міс оригінальність» і «Міс чарівність» перемогли Анастасія Йовбак та Анастасія Суворова, титул «Міс фото» справедливо дістався Катерині Ферьєвій, «Міс артистичність» - Тетяні Власенко, «Міс грація» - Анастасії Швець, «Міс елегантність» - Вікторії Перегончук.

Феєрія жіночої вроди (фото, відео)

Ректор Володимир Чернєй особисто нагородив дівчат та вручив корони переможницям. Всі учасниці конкурсу отримали подарунки і букети квітів від ректорату. Вітаємо!

Феєрія жіночої вроди (фото, відео)

Світлана Головатюк,
ННІПП
Фото, відео Дмитра Терешкевича,
ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X