Фестиваль країн світу

01-05-2015 Переглядів: 242

28 квітня на завершення декади з географії у юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва НАВС відбувся позакласний загальноліцейний захід «Фестиваль країн світу».

Його метою було показати національні особливості, традиції та культури народів, що населяють представлені країни, виховувати толерантне ставлення до представників різних народів і етнічних груп, любов до Батьківщини та повагу до власних традицій і культури.

Фестиваль країн світу

У концерті взяли участь ліцеїсти першого курсу (Барінова Ірина, Білецький Ілля, Брагар Юліан, Братченко Єлизавета, Бромарецький Олександр, Васюра Олександр, Войцеховська Олена, Гафарова Карина, Гладіліна Ангеліна, Грицаєнко Олександр, Гуцул Дарія, Дзюба Вероніка, Добровольський Михайло, Дячок Марія-Валерія, Запорожець Сергій, Зелененький Владислав, Кислицька Наталя, Кийко Дмитро, Коваленко Олександр, Короленко Антон, Лазарева Аліна, Лопатяк Олена, Майстренко Олександр, Мандзюк Анастасія, Мартинюк Марія, Матвєєв Дмитро, Миколаєнко Денис, Назарук Олексій, Онопрієнко Максим, Павлов Георгій, Пилипченко Карина, Полковніков Василь, Родолєс Валерія, Рябоха Андрій, Семенова Катерина, Смик Аліна, Стахів Ольга-Божена, Ткаченко Олександр, Утешєв Антон, Файчук Владислав, Франчук Анастасія, Чепеляк Дмитро, Чумак Костянтин, Шевчук Оксана, Юрков Дмитро, Ясінська Тетяна), які представили в театралізованій формі різні країни світу, а саме: Японію, Узбекистан, Італію, Грузію, Іспанію, Індію, Угорщину, Францію, Сполучені Штати Америки, країни Африки, Мексику та Україну.

Фестиваль країн світу

Ліцеїсти творчо поставились до підготовки презентації обраної країни. На заході звучали пісні національними мовами, етнічні танці, поезія народів світу та комічні сценки. Завдяки цьому глядачі мали змогу поринути в атмосферу життя та побуту народів, відчути себе у вихорі традицій, пісень, танців, які є індивідуальними у кожного етносу.

Фестиваль країн світу

На завершення концерту всі його учасники разом виконали пісню української співачки Тіни Кароль «Україна – це ти».

Фестиваль країн світу

Глядачі одержали багато приємних вражень, емоцій та цікавої інформації про особливості різних мов, країн та народів, що населяють планету Земля. Але для нас, українців, наша Батьківщина є найдорожчою та найріднішою країною у світі.

Фестиваль країн світу

Викладачі природничо-математичних дисциплін
Федоренко Л.С., Ареф’єва В.О., Шапошнікова І.М.

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X