Екскурсія по Києву

22-09-2014 Переглядів: 73

Без минулого немає майбутнього… Саме для того, щоб ознайомити курсантів та слухачів з частинкою історії міста Києва 20 вересня для них була організована екскурсія за тематикою «Історія становлення ОВС в м. Києві з початку ХІХ століття». Про цікаві моменти з історії «міста каштанів» майбутнім та нинішнім правоохоронцям розповідав пенсіонер ОВС, колишній співробітник центрального апарату МВС України Олександр Олексійович Абарінов.

Екскурсія по Києву

Екскурсія проходила в формі прогулянки і розпочиналася вона з центрального входу до Маріїнського парку. Далі повільна прогулянка його алеями, зупинки біля Маріїнського палацу та пам’ятника генералу Ватутіну, що повільно перейшла в екскурсію по вулиці Липській.

Екскурсія по Києву

Наступним було колишнє приміщення НКВД, а передувала йому колишня садиба княгині Уварової, доньки поміщика Терещенка. Курсанти та слухачі мали можливість пройти по кімнатах цієї окутаної легендами будівлі.

Після цього було ще декілька не менш цікавих зупинок: будинок культури МВС, колишній будинок адвоката Коваленка та «шоколадний будинок», де зараз розташований фонд екс-президента Леоніда Кучми.

Екскурсія по Києву

На такій приємній ноті екскурсія-прогулянка закінчилась, а курсанти та слухачі ФПФПС ННІПФПСКМ Національної академії внутрішніх справ відкрили для себе нову історію післяреволюційного Києва.

Анна Клим, слухач магістратури ННІПФПСКМ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X