Екскурсія до пожежників

20-11-2015 Переглядів: 46

Середа – звичайний робочий день, який курсанти першого курсу навчально-наукового інституту підготовки працівників для експертно-криміналістичних підрозділів вирішили провести незвичайно. Дочекавшись закінчення пар першокурсники, швидко зібравшись, вирушили до тринадцятої пожежної частини.

Екскурсія до пожежників

Тільки-но потрапили на територію пожежної частини – вони одразу були в захваті від побаченого: будівля, в якій розміщена велика кількість пожежних машин, кімната відпочинку і навіть музей. Варто зазначити, що у музеї зібрані експонати від самого початку історії пожежників і до сьогодення.

Екскурсія до пожежників

Ми мали змогу здійснити прогулянку територією підрозділу МНС України у Дніпровському районі, де нам провели цікавий екскурс щодо історії цієї шляхетної професії. Юнаки і дівчата дізналися всі тонкощі цієї нелегкої служби і повністю вникнули в напружену атмосферу, що супроводжує їх впродовж усього життя.

Екскурсія до пожежників

Неабияке враження справила технічність і досвідченість працівників, котрі в момент біди не втрачають професійних навиків і всіма силами намагаються ліквідувати надзвичайну ситуацію. Ми стали свідками саме такої події, коли житловий будинок охопило полум’я і відчайдушні рятівники за лічені хвилини вирушили в епіцентр події.

Екскурсія до пожежників

Отже, курсанти отримали ще один важливий урок і детально ознайомилися із життям надзвичайних людей.

Ірина Каріх,
фото Максима Тесленка

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X