Екскурсія до ДНДЕКЦ МВС України

09-10-2015 Переглядів: 282

Навчально-науковий інститут підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів НАВС традиційно підтримує тісні зв’язки із Державним науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України. Саме такий підхід забезпечує тісний зв'язок науки і практики, практичну складову освітнього процесу при викладанні навчальних дисциплін кафедрою криміналістичних експертиз, що в кінцевому рахунку гарантує підготовку фахівця високого рівня. На забезпечення поставлених завдань передбачені щотижневі виїзні заняття слухачів магістратури на базі ДНДЕКЦ МВС України. Сьомого жовтня в черговий раз вихованці ННІПФЕКП відвідали практичний підрозділ. Заняття проводилися у супроводі старшого викладача кафедри криміналістичних експертиз Приходька Ю.П. та начальника курсу Музики О.В.

Екскурсія до ДНДЕКЦ МВС України

Під час перебування в ДНДЕКЦ слухачі магістратури відвідали музей криміналістики, познайомились з експонатами, які свого часу були вилучені у злочинців та направлені на дослідження до спеціалізованих лабораторій закладу.

Також юнаки та дівчата долучилися до роботи спеціалізованих лабораторій біологічних досліджень, фізико-хімічних досліджень, техніко-криміналістичного дослідження документів, балістичних досліджень та холодної зброї, вибухотехнічних досліджень, автотехнічних досліджень та товарознавчих експертиз.

Екскурсія до ДНДЕКЦ МВС України

Заняття на базі ДНДЕКЦ МВС України пройшли цікаво та змістовно, мали пізнавальний характер, що допоможе слухачам магістратури зосередитись у майбутній експертній спеціальності.

Екскурсія до ДНДЕКЦ МВС України

Юлія Чорноус,
начальник кафедри криміналістичних експертиз

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X