Духовне збагачення

22-09-2014 Переглядів: 239

Новий навчальний рік розпочався і курсанти прибули до підрозділів академії, щоб продовжувати отримувати необхідні фахові знання. Але поряд з такими повсякденними справами як навчальні заняття, самопідготовка, наряди, необхідно знаходити час і на цікаве змістовне дозвілля.

Тож відділенням соціально-гуманітарної роботи навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та Національної гвардії України, на вихідні дні 14, 20 та 21 вересня, для курсантів факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, були організовані безкоштовні екскурсії до Києво-Печерського історико-культурного заповідника. Відвідали їх і курсанти, які прибули на навчання до інституту з ЛДНУВС ім. Е.О. Дідоренка та ДЮІ МВС України.

Духовне збагачення

Професійні екскурсоводи ознайомили їх з історією виникнення однієї з найвизначніших святинь православного світу – Свято-Успенської Києво-Печерської лаври. Курсанти мали змогу помилуватися стародавніми храмами та монастирськими будовами, золотими куполами церков та побувати під землею в таємничих лаврських печерах, осяяних славою та святістю подвижників лаврських.

Особливо піднесений настрій відчули всі, коли почали лунати дзвони Великої лаврської дзвіниці. Бажаючі поставили свічки та придбали іконки для себе та своїх рідних.

Головне, під час екскурсій курсанти не тільки дізнались багато цікавих історичних фактів, а й збагатили духовно свій внутрішній світ.

Елеонора Маковецька

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X