Друга інтерактивно-практична лекція «Молодь проти насильства. Мої права і обов’язки як громадянина»

26-11-2014 Переглядів: 109

25 листопада з метою пропаганди та популяризації правомірної поведінки громадян в суспільстві, студентами й курсантами – консультантами юридичних клінік НАВС було проведено другу інтерактивно-практичну лекцію «Молодь проти насильства. Мої права і обов’язки як громадянина» для учнів Київського коледжу транспортної інфраструктури.

Традиційно захід відбувся за ініціативи Центру сім’ї Солом’янського району та юридичних клінік НАВС «Юстиніан» і «Захист».

Друга інтерактивно-практична лекція «Молодь проти насильства. Мої права і обов’язки як громадянина»

Під час лекції доречними видались змістовні виступи директора юридичної клініки «Юстиніан» Сергія Немченка, досвідченого викладача-консультанта юридичної клініки «Юстиніан» Тетяни Кулик, координаторів юридичних клінік «Юстиніан» Анастасії Носатової та «Захист» – Івана Дулкая. Окремо варто відзначити належний рівень підготовки всіх без виключення консультантів, втім слід окремо виділити Катерину Кулагіну, Назарія Панащука, Олександра Суворова, які мовою правників-професіоналів висвітлили актуальну проблематику заходу, а також зацікавили й донесли важливі знання в галузі права публіці – студентам коледжу та гостям.

Впродовж інтерактивно-практичної лекції доповідачам вдалось знайти спільну мову з присутніми в залі, які охоче ставили доречні актуальні питання в контексті встановленої теми.

Богдан Панченко, студент-консультант
юридичної клініки «Юстиніан»,
відділ організації науково-дослідної роботи

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X