Дозвілля в Національному науково-природничому музеї

11-03-2015 Переглядів: 404

Курсанти 3-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки ННІ ПФПМГБПСНГУ вільний від навчання та служби час проводять з користю. Так, нещодавно особовий склад курсу відвідав один з найбільших музеїв світу – Національний науково-природничий музей НАН України. Його було створено у 1966 році як єдиний експозиційно-територіальний комплекс у складі Геологічного, Палеонтологічного, Зоологічного та Ботанічного музеїв.

Дозвілля в Національному науково-природничому музеї

Екскурсія виявилась напрочуд захопливою, адже музей розташований в центрі столиці у старовинному будинку з виразною оригінальною архітектурою. На площі 8 тис.кв.м у 24 залах зібрано понад 30 тис. експонатів, що розповідають про виникнення, будову та еволюцію Землі, її рослинний і тваринний світ, їх минуле та сучасне, про історію матеріальної культури племен і народів, що заселяли територію України. Центральне місце в музеї займає комплекс діорам – ландшафтні експозиції та біогрупи, кількість яких сягає 30.

Дозвілля особового складу факультету ПФПМГБПС завжди проходить з користю, проте, цього разу, курсанти, як ніколи, отримали невичерпну масу позитивних емоцій і залишились під приємним впливом побаченого.

Олена Ремез

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X