Довіра громадян - першочерговий пріоритет діяльності міліції

17-02-2015 Переглядів: 61

Ініційована Президентом України масштабна реформа правоохоронних органів, з урахуванням найкращого світового досвіду, створила передумови відновлення довіри громадян до української міліції. Петро Порошенко під час відзначення 20 грудня 2014 року річниці створення міліції України зазначив: «Україна та її народ завжди покладалися на українську міліцію, пріоритетом якої є захист не тільки людини й громадянина, а й Закону та Держави».

Під час підготовки курсантів ННІ підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції поряд з теоретичним навчанням є й отримання практичних навичок під час участі в охороні громадського порядку в Києві. Так на виконання вимог МВС України з 26 січня 2015 вже розпочаті дані заходи.

Довіра громадян - першочерговий пріоритет діяльності міліції

Виконуючи завдання щодо забезпечення охорони громадського порядку, законних прав і свобод громадян столиці України, офіцери та курсанти інституту постійно надають допомогу районним управлінням ОВС Києва у забезпеченні громадського порядку і громадської безпеки, в тому числі під час проведення громадсько-політичних, культурно-масових та спортивно-видовищних заходів.

Враховуючи те, що в інституті навчаються курсанти з різних регіонів України, участь їх у забезпеченні правопорядку у місцях з особливою специфікою міста нададуть не аби який досвід курсантам у майбутній правоохоронній роботі.

Довіра громадян - першочерговий пріоритет діяльності міліції

Щоденно співробітниками міліції районних управлінь в Києві та керівництвом НАВС проводяться інструктажі, під час яких доводять стан оперативної обстановки, орієнтування по розшуку злочинців, викрадених автомобілях, а також конкретно вказують напрямки роботи щодо охорони державної та колективної власності.

Довіра громадян - першочерговий пріоритет діяльності міліції

Отже, основним показником спільних зусиль особового складу інституту та працівників районних управлінь ГУМВС України в м. Києві є спокій на вулицях столиці.

ННІПФПСКМ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X