Долучення до світу музики

14-05-2015 Переглядів: 79

Як писав В.Сухомлинський, «музика є самим чудодійним, найтоншим засобом залучення до добра, краси, людяності». Саме таким є життєве кредо керівника духового оркестру курсантів Прикарпатського факультету підполковника міліції у відставці Ярослава Геціва. Він не пропускає жодної можливості долучити своїх вихованців до світу музики.

Долучення до світу музики

Тому 12 травня учасники духового оркестру факультету в черговий раз відвідали концертний зал Івано-Франківської обласної філармонії, де відбувся концерт “Віват, Альма матер” за участю симфонічного оркестру філармонії (художній керівник та головний диригент заслужений артист України Віктор Олійник) та студентів та аспірантів кафедри теорії та історії виконавського мистецтва Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника.

Курсанти мали можливість послухати у виконанні симфонічного оркестру блискучі, емоційні класичні твори зарубіжних композиторів та мелодії українських пісень.

Концерт “Віват, Альма матер” залишив приємні враження у слухачів, адже виступ симфонічного оркестру – це завжди неповторне відчуття духовного піднесення, яке хочеться почути знову і знову, оскільки класичне мистецтво викликає просвітлені і добрі почуття, чутливість та чуйність, духовно збагачує та наповнює емоціями.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X