Долучення до прекрасного

13-10-2015 Переглядів: 67

Театр, театральне мистецтво, багато століть є для людства, котре вже має у 21 столітті телебачення, Інтернет, незмінно улюбленим, особливим, часом загадковим видом мистецтва, без якого ми не уявляємо свого життя. Театр - це завжди атмосфера свята, духовності, високої культури, своєрідне художнє дзеркало життя, яке завжди трансформує його за законами мистецтва, що висвітлює найважливіше в людині, в тому світі, в якому вона живе.

Долучення до прекрасного

За сприяння керівництва Прикарпатського факультету 10 та 11 жовтня курсанти відвідали Івано-Франківський обласний драматичний театр імені Івана Франка, де мали можливість переглянути спектаклі всесвітньо відомого драматурга Алехандра Касони, або ж Родрігеса Альвареса «Дерева помирають стоячи» та «Готель двох світів» культового драматурга Еріка Еммануеля Шмітта.

За допомогою чудової режисерської постановки та блискучої гри акторів глядачі мали змогу долучитися до загальнолюдських і загальнокультурних проблем, зокрема, що таке життя і як його людина витрачає марно, розуміння любові та віри. Переглядаючи такі вистави, глядач отримує можливість переконатися в тому, що про нього не забули, що його тривоги знаходять своє відображення на сцені.

Долучення до прекрасного

Дорогою до театру курсанти відвідали Меморіальний сквер, де похований студент – учасник Революції гідності та правоохоронці, які загинули в зоні проведення АТО.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X