Добрі справи від курсантів та їх куратора

24-05-2017 Переглядів: 81

Курсанти 204 навчальної групи ННІ №1 Старенченко А.В., Совгира Ю.І., Чуланова В.В., Криницький М.Р., Романчук С.М. разом зі своїм куратором Мариною Співак вирішили продовжити ідею вуличних бібліотек і наповнити книжками бокси у парку ім. Т. Шевченка. Свій захід вони приурочили до Всесвітнього дня культурного різноманіття в ім’я діалогу і розвитку та Дню слов’янської писемності і культури.

Популярний в усьому світі соціальний проект вуличних міні-бібліотек у Києві з’явився не так давно. Це невеличкі скриньки, наповнені різноманітною літературою, які розміщенні по всьому місту. Будь-хто може взяти з неї книжку, а після того як книжку буде прочитано, гарним тоном вважається повернути її на місце або замінити іншою, з домашньої бібліотеки.

Добрі справи від курсантів та їх куратора

Окрім літератури юридичного змісту, бібліотеку курсанти поповнили творами сучасних авторів, таких як Наталка Павлищева, Наталка Снядалко, Лада Лузіна. Окремим подарунком для киян і гостей міста стали твори Олександра Дюма, Кейн Фоллет, Аніти Борг та ін. Не забули здобувачі і наймолодших читачів, залишивши рідкісні видання сучасної дитячої прози - Івана Андрусяка, Валентини Запорожець, Миколи Гриценка та ін.

Добрі справи від курсантів та їх куратора

Добрі справи зігрівають та прикрашають життя людини, тому курсанти із задоволенням збирали книги та розміщували їх по-скриньках, а в кожній книжці залишили пам’ятку для читача з найщирішими побажаннями від курсантів НАВС та свого куратора.

ННІ № 1,
кафедра адміністративного права і процесу НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X