До Національної академії внутрішніх справ зараховані ад’юнкти та аспіранти

12-08-2014 Переглядів: 164

Нещодавно до докторантури та ад’юнктури відбулося зарахування осіб, які прагнуть отримати наукову ступінь. Цього разу на денну форму навчання зараховано 13 осіб, на заочну форму навчання за державним замовленням – 8, а за кошти фізичних та юридичних осіб – 12 осіб.

До Національної академії внутрішніх справ зараховані ад’юнкти та аспіранти

Поспілкуватися з ад’юнктами та аспірантами та розповісти про порядок написання дисертаційного дослідження прибули проректор академії Сергій Чернявський, начальник докторантури та ад’юнктури Руслан Сербин та провідний науковий співробітник Станіслав Мозоль.

У своєму зверненні проректор зазначив: «Сьогодні ви стали ще ближче до світу юридичної науки, тож вітаємо з цим відповідальним кроком у вашому житті та обіцяємо, що зі свого боку академія зробить усе можливе аби допомогти у такій нелегкій, але цікавій справі».

Тепер ад'юнкти та аспіранти, протягом трьох місяців подаватимуть на кафедру та до ад’юнктури затверджені та погоджені науковим керівником теми дисертаційних досліджень, індивідуальні плани роботи. Згодом вони працюватимуть над дисертаціями за індивідуальними планами роботи, щорічно звітуючи на засіданні кафедри й атестуючись науковим керівником. Загалом же термін навчання не повинен перевищувати 3років (для денної форми) та 4 років (для заочної форми).

Леонід Кальченко (за інформацією
докторантури та ад’юнктури НАВС)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X