До Національної академії внутрішніх справ прибули майбутні керівники

20-04-2015 Переглядів: 75

Сьогодні в академії з вхідного тестування розпочався курс підвищення кваліфікації кандидатів для призначення на посади начальників міськрайлінорганів ГУМВС, УМВС України. Завдяки таким заходам, співробітники правоохоронних органів оновлять свої знання законодавчої бази та отримають необхідні навички, що безумовно стануть у нагоді на високих керівних посадах.

До Національної академії внутрішніх справ прибули майбутні керівники

Відповідно до службової телеграми керівництва МВС України в інституті післядипломної освіти НАВС з 20 квітня розпочалися заняття. Строк навчання зазначеної категорії слухачів становить 10 діб (100 годин), протягом яких науково-педагогічний склад академії та представники профільних департаментів та управлінь МВС України будуть формувати в слухачів навички організації та планування управлінської діяльності, організації взаємодії з державними, громадськими установами, місцевими адміністраціями, органами місцевого самоврядування, населенням, засобами масової інформації, а також розвитку в них практичних умінь та навичок для подальшого застосування в практичній діяльності в системі органів внутрішніх справ України.

До Національної академії внутрішніх справ прибули майбутні керівники

В перший день, по завершенню організаційних зборів розпочалось вхідне тестування, під час якого до кандидатів завітав перший проректор Станіслав Гусарєв та побажав успіхів у навчанні.

Згодом офіцери складуть заліки з вогневої, загальної та спеціальної фізичної підготовки, а також прослухають лекційні, семінарські та практичні заняття, під час яких у них є можливість поглибити власні знання та отримати навички, необхідні для сучасного управлінця.

ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X