Для тих, хто стоїть перед важливим вибором

28-04-2015 Переглядів: 72

Для випускників загальноосвітніх навчальних закладів настає відповідальна пора. Кожен з них стоїть перед великим вибором, адже на кону доля.

Навчально-науковий інститут підготовки фахівців для експертно- криміналістичних підрозділів НАВС вкотре спростив дилему багатьом абітурієнтам, гостинно відчинивши свої двері.

Для тих, хто стоїть перед важливим вибором

День 27 квітня видався гарячим і насиченим, територія інституту наповнилася здивованими поглядами і голосами захвату. Наші гості зібралися із усієї України: тут був Київ, Київська, Донецька, Черкаська, Вінницька області. Представників із шкіл-ліцеїв відвідали спеціалізовані аудиторії та полігони, побували у спортивному комплексі та на стадіоні, здійснили захоплюючу екскурсію до музею судових експертиз.

Для тих, хто стоїть перед важливим вибором

Курсанти охоче брали участь у заходах, вони радо приймали гостей і знайомили їх із особливостями курсантського життя, а керівники структурних підрозділів інституту розповідали учням та ліцеїстам за яких умов можна потрапити на навчання в академію та переваги навчання в ній, про подальшу реалізацію і кар’єру.

Для тих, хто стоїть перед важливим вибором

Плідно і непомітно минув день, вражені школярі неохоче покидали наші стіни із планами неодмінно повернутися, але вже у статусі курсантів.

Олена Уніловська

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X