Для щасливого дитинства

25-05-2015 Переглядів: 64

Наше дитинство закінчилося тоді, коли ми переступили поріг академії, тут ми вчимося самостійності і мужності у вирішенні життєвих ситуацій. У нашому навчально-науковому інституті підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів панує атмосфера взаємодопомоги і розуміння. Тому навіть попри напружений навчальний і службовий графік, курсанти ніколи не забувають про виконання обов'язку, особливо коли справа стосується дітей.

Так, у суботу 23 травня, у рамках благодійності, а також до Міжнародного дня захисту дітей, курсанти ІІ курсу завітали до Дитячого будинку ім. М.М. Городецького, що у місті Ворзель Київської області.

Для щасливого дитинства

Дитинство – це найкращий час у житті людини, найбезтурботніший і найвеселіший, тому не можна дозволити, щоб у когось його не було. Зі всією відповідальністю наші другокурсники поставилися до поїздки і здійснили все дійсно на високому рівні, гідному курсантів академії.

Одразу по прибутті кожен прийнявся виконувати намічене, дівчата проводили час із малечою: вручили подарунки, малювали, веселили дітлахів. Хлопці ж взялися за викопування траншеї для прокладання каналізаційних труб до одного з приміщень закладу, що перетворилась на досить трудомістку роботу.

Головний лікар дитячого будинку Тетяна Лимар ретельно слідкувала за всіма подіями і по закінченню робочого дня захоплено і вдячно описала дійство: «Мене дуже вразила небайдужість молоді, курсанти гідно віднеслися до своєї задачі, принесли у наш дім багато тепла і радості. Такі зустрічі дуже необхідні, тому ми щиро вдячні за вашу підтримку і відповідальність».

Для щасливого дитинства

Швидко промайнули години, що принесли багато користі і емоцій не тільки у дитячий будинок, але й для кожного з нас. Тут весь день не затихав радісний сміх. Плідно попрацювавши, курсанти вирушили до рідного інституту, аби набиратися сил перед наступним візитом.

Олена Уніловська

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X