"Для нас важливі довіра населення, підприємництва та довіра самого працівника", - Хатія Деканоідзе

19-11-2015 Переглядів: 86

Сьогодні процес тестування пройдуть понад тисяча працівників ГУМВС України в м. Києві і Київській області, які виявили бажання вступити до лав Національної поліції України. Приблизно така кількість проходитиме тестування щодня.

Про це глава Нацполіції повідомила сьогодні, 18 листопада, під час початку атестування працівників ГУМВС України м. Києва та Київської області, які виявили бажання стати поліцейськими.

Вона зазначила, що сьогоднішній день дуже важливий для всіх громадян – нині стартує початок атестації працівників міліції, які виявили бажання стати українськими поліцейськими. Проте вони будуть призначені на нові посади лише після успішного проходження атестації.

Кандидати складатимуть два тести. З допомогою першого комісія оцінить аналітичні здібності претендента та вміння сприймати інформацію. Другий тест дасть змогу оцінити рівень знань нормативної бази, якою керується поліція України.

Комісія братиме до уваги кількість набраних балів, а також інформацію з особової справи та від Департаменту внутрішньої безпеки. У разі необхідності кандидати проходитимуть обстеження на поліграфі. Для керівників ця процедура буде обов'язковою.

"Ми очистимо наш дім. Діяльність поліції оцінюватиметься за трьома категоріями, що важливі для нас: довіра населення, довіра з боку підприємців та довіра самого працівника", – зазначила Хатія Деканоідзе.

Департамент комунікації Нацполіції України

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X