Для майбутнього покоління

10-06-2015 Переглядів: 88

Всі люблять дітей, їхнє особливе бачення світу, безкорисливість вчинків, захоплення всім, що їх оточує. Та аби розвивати інші, необхідні в житті якості, їм варто допомагати, підтримувати і налаштовувати на правильні рішення. З дитинства батьки виховують особистість у малечі, з часом у їх оточенні з'являються вчителі, однолітки, що мають неабиякий вплив на формування власного світобачення у дитини.

Наші курсанти навчально-наукового інституту підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів вирішили не бути осторонь і допомогти школярам у вирішенні питань, які на їхньому етапі розвитку грають чималу роль. Тож, спільно з Деснянською районною в місті Києві державною адміністрацією, представники юридичної клініки без вагань відправилися у місцеві школи, де сьогодні організовані літні табори, щоб знайомити учнів із життєво важливими правилами.

Для майбутнього покоління

Завчасно продумавши схему дій, курсанти робили все, аби слухачі не нудьгували, а лише з користю проводили час. Так ми за допомогою ігор і цікавих розповідей залучили маленьких громадян до нашої бесіди, що одразу ж привело до позитивних результатів. Дітлахи активно брали участь у обговоренні питань з пожежної безпеки, небезпечних ситуаціях на вулицях і дворах, поведінки на дорозі. Час проведений у школах пролітав непомітно, але дуже плідно. За досить короткий термін наші заняття відвідали близько 450 учнів четвертих класів із 294, 212, 247, 119 шкіл.

Для майбутнього покоління

Ми були здивовані уважністю наших слухачів, вони з цікавістю приходили на зустрічі, що підтвердило необхідність їх проведення. Чекаємо з нетерпінням нових запрошень, адже разом із ними ми теж впевнено розвиваємося і набуваємо досвіду. Робота триває.

Для майбутнього покоління

Олена Уніловська

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X