Дитячі таланти на сцені навчального підрозділу академії

11-03-2015 Переглядів: 379

3 березня дитячий хореографічний колектив Школи танцю «Іріс» при гімназії міжнародних відносин № 323 Дарницького району міста Києва на сцені в актовій залі навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, психологічної служби та Національної гвардії України НАВС захищав звання «Зразковий художній колектив».

Керівництво академії сприяло у проведенні цього заходу та надало всю необхідну допомогу. Співробітники відділення соціально-гуманітарної роботи забезпечили проведення генеральної репетиції та концерту, надали технічну допомогу колективу.

Дитячі таланти на сцені навчального підрозділу академії

Школа танцю «Іріс» створена у 1999 році. У колективі займається 115 дівчат та хлопців віком від 5 до 18 років. Засновник та художній керівник - Астаф’єва Ірина Валеріївна.

Завдяки високій підготовці та майстерності учні Школи танцю «Іріс» виборювали призові місця та були нагороджені численними грамотами, подяками і дипломами за участь та перемогу у районних, міських, всеукраїнських та міжнародних конкурсах та фестивалях, благодійних акціях.

Також юні танцюристи проводять активну концертну діяльність. За час існування колективу відбулось понад 300 концертів та виступів на різних концертних майданчиках. Ансамбль є постійним учасником та бажаним гостем на святкових концертах шкіл міста Києва, з якими активно творчо співпрацює.

Приємно, що тепер цей творчий колектив буде частим гостем і в Національній академії внутрішніх справ.

Елеонора Маковецька

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X