Дискутували про майбутнє

26-11-2014 Переглядів: 101

З 18 до 21 листопада в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбувся Всеукраїнський міжуніверситетський дебатний турнір. Захід проводився за підтримки Представництва Фонду Фрідріха Еберта в Україні та Міжнародної асоціації студентів політичної науки «Україна», президентом якої є студент шостого курсу ННІЗН НАВС Ярослав Телешун. Тема для обговорення була визначена заздалегідь – «Соціал-демократичні цінності: дебати про майбутнє».

Дискутували про майбутнє

Національну академію внутрішніх справ представляла команда студентів навчально-наукового інституту права та психології: Давидюк Христина (4 курс), Носатова Анастасія (4 курс), Олексієнко Аліса (3 курс), Ткаченко Ольга (3 курс). Для участі в заході, що проводився за оксфордською моделлю, було відібрано 12 команд із провідних вищих навчальних закладів України.

У результаті наполегливої підготовки студентів до конкурсу та напруженої чотирьохденної боротьби наша команда виборола почесне третє місце, поступившись командам юридичного факультету Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» та Національного університету «Острозька академія», які посіли відповідно 1 та 2 місця.

Дискутували про майбутнє

Приємно відмітити, що наші студенти виступили краще, ніж юристи та політологи Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Києво-Могилянської академії, Національного університету «Одеська юридична академія» та ін.

У підсумку журі наголосило, що команда Національної академії внутрішніх справ дисциплінована, всебічно обізнана, вміє підбирати влучні аргументи, правильно їх розташовувати, наводити необхідні приклади як із життя академії, так і з правової української дійсності. Це все і сприяло перемозі нашої команди, що підтвердили відповідні дипломи.

Дискутували про майбутнє

Володимир Заяць,
Галина Янковська, ННІПП

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X