День знань в юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва

01-09-2015 Переглядів: 313

Перше вересня - це день, який веде у новий світ знань та відкриттів, день коли тисячі юнаків і дівчат переступають поріг навчальних закладів. Цього дня звучать перші святкові дзвоники, які щороку оголошують про початок нового етапу в житті мільйонів українців.

1 вересня у ліцеї відбулися урочистості з нагоди Дня знань. Розділити з ліцеїстами радісну та хвилюючу мить прийшли батьки, друзі та почесні гості - голова спілки ветеранів Центрального апарату МВС України, генерал-лейтенант міліції Іван Прокопович Красюк; начальник Департаменту служби охорони МВС України, генерал-майор міліції Сергій Іванович Буднік; директор «Укрінтеренерго», генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко; представник Солом’янської районної у м. Києві державної адміністрації Олена Станіславівна Подолян; дружина Ярослава Юрійовича Кондратьєва, ім’я якого носить ліцей, – Людмила Василівна.

Розпочалися урочистості підняттям Державного Прапору України. Почесне право було надано ліцеїстам Карині Пилипченко та Олександру Кресану.

День знань в юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва

Зі словами привітання до ліцеїстів, педагогічного складу та гостей звернувся директор юридичного ліцею Василь Андрійович Кобко, який зазначив, що, на превеликий жаль, цей день не для всіх українських дітей є радісним і щасливим – триває неоголошена війна на сході нашої країни, гинуть мирні громадяни, військовослужбовці, працівники правоохоронних органів, які віддають власне життя за Україну. Віддаючи шану загиблим українцям, було запропоновано вшанувати їх пам'ять хвилиною мовчання. Також у виступі директор зазначив, що для ліцею цей новий навчальний рік є особливим - ми відзначатимемо своє п`ятнадцятиріччя. За цей час 1075 молодих громадян України отримали не тільки документ про повну загальну середню освіту, а й здобули ґрунтовні знання, покращили свою фізичну підготовку, відкрили нові таланти, навчилися цінувати дружбу, наполегливо працювати, щоб впевнено крокувати непростими життєвими шляхами.

День знань в юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва

До ліцеїстів із привітаннями звернулися генерал-лейтенант міліції Іван Прокопович Красюк, генерал-майор міліції Сергій Іванович Буднік, Олена Станіславівна Подолян, Людмила Василівна Кондратьєва, які побажали вихованцям ліцею миру, нових досягнень у навчанні, активної життєвої позиції, адже від них залежить майбутнє нашої держави.

День знань в юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва

Приємною несподіванкою для ліцеїстів та педагогічного складу ліцею став виступ начальника Департаменту служби охорони МВС України, генерал-майора міліції Сергія Івановича Будніка, який привітав ліцеїстів та присутніх із важливою у їх житті подією та подарував для використання у навчальному процесі відео проектор. Технічний засіб навчання був вручений викладачеві правознавства Наталії Леонідівні Скриловій, яка посіла ІІ місце у міському конкурсі «Учитель року 2015».

І, звичайно, важливим для юнаків та дівчат були настанови, які прозвучали із вуст матері ліцеїста І курсу Еліни Станіславівни Галви.

День знань в юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва

Після закінчення урочистостей, ліцеїсти разом із батьками були запрошені на перший урок «Україна: із минулого у майбутнє», які підготували викладачі ліцею Тетяна Богданівна Зелінська та Наталія Леонідівна Скрилова.

Попереду на ліцеїстів чекає непроста, але цікава робота – це навчання. І кожен з учасників цього процесу має працювати на совість. Бо в даний час це особливо важливо. Необхідно чесно віддавати Батьківщині свої зусилля, задля розвитку та світлого майбутнього.

Юридичний Ліцей

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X