День відкритих дверей в ННІПФПСКМ

20-04-2015 Переглядів: 73

Щороку, напередодні вступної кампанії, у навчальних закладах України відбуваються дні відкритих дверей. У цей день старшокласники та їхні батьки є бажаними гостями.

День відкритих дверей в ННІПФПСКМ

Мета заходу - привернути увагу абітурієнтів, відповісти на всі питання щодо умов вступу, напрямів навчання та більш детально ознайомитися з матеріально-технічною базою закладу.

День відкритих дверей в ННІПФПСКМ

Так, 18 квітня для всіх бажаючих вступити до лав правоохоронців у навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції Національної академії внутрішніх справ було проведено день відкритих дверей.

Напередодні заходу, актив курсантського самоврядування інституту провів професійно-орієнтаційну та просвітницьку роботу з учнями 9-11-х класів, за її результатами до інституту у святковий день завітали представники загальноосвітніх шкіл №180, 289 Києва, гімназії №237, спеціалізованої школи №214 та Знамянської загальноосвітньої школи №9.

День відкритих дверей в ННІПФПСКМ

День відкритих дверей в ННІПФПСКМ

Майбутнім абітурієнтам був продемонстрований інформаційний фільм про академію, який не лише зацікавив молодих людей, а й довів, що в Національній академії внутрішніх справ навчаються кращі з кращих.

Відвідувачі побачили в яких умовах навчаються курсанти, ознайомились з науково-теоретичною базою, сучасними технологіями, що застосовуються для вдосконалення навичок і вмінь майбутніх правоохоронців, музеєм оперативних служб, електронним тиром, загальною бібліотекою, а також з можливостями психотренінгового комплексу інституту.

День відкритих дверей в ННІПФПСКМ

День відкритих дверей в ННІПФПСКМ

Відомо, що вагому значення у вихованні майбутніх правоохоронців має спеціальна фізична підготовка. Керівник профільної кафедри провів екскурсію спортивним комплекс інституту. Саме тут гості побачили, в яких чудових умовах виховуються спортивні надії академії. Гирьовий спорт, футбол, легка атлетика, бокс, боротьба самбо - все це невід’ємна частина курсантського життя.

Отримавши велику кількість вражень від побаченого, гості інституту подякували керівництву за організацію та проведення дня відкритих дверей в ННІПФПСКМ НАВС.

ВСГР ННІПФПСКМ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X