День відкритих дверей в ННІ права та психології

28-02-2015 Переглядів: 114

Кульмінацією рекламно-агітаційної кампанії для молодих людей, які закінчують школу, стає День відкритих дверей. Саме після цієї події більшість абітурієнтів приймають рішення: чи обрати цей навчальний заклад для подальшого навчання? У День відкритих дверей ми зустрічаємось із випускниками ліцеїв, шкіл, технікумів, для того, щоб максимально точно зорієнтувати їх в подальшому здобутті освіти.

28 лютого навчально-науковий інститут права та психології зустрічав усіх охочих ознайомитися з його роботою та традиціями.

День відкритих дверей в ННІ права та психології

Абітурієнти отримали нагоду поспілкуватися з науково-педагогічними працівниками, методистами та керівництвом інституту, особисто розпитали про умови та вимоги вступу до навчання.

Гості оглянули територію інституту, бібліотеку, аудиторний фонд, спортивні зали, гуртожиток та їдальню. Майбутні студенти пересвідчились, що в інституті діє потужна науково-дослідна база, а навчати їх будуть висококваліфіковані педагоги, які будуть допомагати їм опанувати найпрестижніші спеціальності юриста та психолога, створюючи сприятливі умови для здобуття якісної освіти європейського рівня.

За традицією, презентацію для 58 майбутніх абітурієнтів та їх батьків, які прибули з різних куточків України розпочав заступник директора інституту Сергій Кваша. Він зазначив, що за майже 95 років існування академії, частинкою структурного підрозділу якої є навчально-науковий інститут права та психології, наш інститут завжди виконував свою функцію: сприяв розвитку юриспруденції та психології, готуючи кваліфікованих фахівців. За роки свого існування навчальний заклад підготував більше як 7 тисяч фахівців і залишається центром підготовки кадрів вищих навчальних закладів відомчої системи МВС у галузі права та психології.

«Сьогодні ННІПП – це тисячі студентів, висококваліфікований колектив викладачів, реальна можливість навчатися у сучасних навчальних корпусах, змагатися та тренуватися у спортивних залах, мешкати у затишному гуртожитку, харчуватися по-домашньому смачною їжею у їдальні, перебувати та проживати під охороною на території навчального закладу, - зазначила заступник директора Ірина Тімуш. – А ще, наш інститут – це нові традиції: науково-дослідна робота, щорічні науково-практичні міжвузівські конференції для викладачів та студентів, круглі столи, семінари. Саме активна наукова робота є шансом для студентів презентувати себе як майбутніх науковців, взяти участь у всеукраїнських та міжнародних конференціях.

День відкритих дверей в ННІ права та психології

Інститут має переваги ступеневої освіти. А останнє є відмінністю саме навчально-наукового інституту права та психології. В ньому можна отримати диплом бакалавра, спеціаліста або магістра. Така ступенева освіта заощаджує кошти та час».

Своїми враженнями про навчання поділилися Анастасія Носатова, Аліна Колотова, Оксана Юзва – студенти інституту і колишні випускники, які традиційно завітали до своєї alma-mater.

Життя в ННІПП не обмежується лише академічними парами, молодь має змогу реалізувати свої спортивні таланти та творчі здібності, і це було яскраво продемонстровано номерами художньої самодіяльності.

«Глибоко переконаний, що наші студенти-випускники – найкращі, - зауважив заступник директора Сергій Кваша. - Ми пишаємось ними. А майбутнім абітурієнтам хочу сказати, що головне не схибити – вірно обрати професію та вищий навчальний заклад, у якому її здобути».

Світлана Головатюк, ГСГР ННІПП

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X