День відкритих дверей ННІ № 1

29-04-2017 Переглядів: 436

З метою поповнення лав здобувачів вищої освіти та підготовки майбутніх поліцейських, 27 квітня в ННІ № 1 відбувся День відкритих дверей, де понад 600 майбутніх абітурієнтів мали можливість отримати змістовну відповідь на їх питання щодо умов вступу до академії.

День відкритих дверей ННІ № 1

Напередодні заходу представниками інституту було проведено зустрічі з директорами середніх навчальних закладів, розповсюджено запрошення серед учнів старших класів, їх батьків, вчителів. Тому в стінах інституту зібрались учні із навчальних закладів майже всіх областей.

З вітальним словом до шановних гостей звернувся директор інституту Євгеній Бондаренко, який розповів про навчальний заклад та ознайомив з умовами вступу.

День відкритих дверей ННІ № 1

На захід також були запрошені батьки відмінників інституту, яким директор вручив подяки за батьківське розуміння та активну позицію щодо належного виховання майбутніх правоохоронців у дусі патріотизму, любові до обраної професії.

День відкритих дверей ННІ № 1

День відкритих дверей ННІ № 1

Після цього кожен присутній ознайомився з частиною освітнього процесу інституту за визначеним маршрутом, де науково-педагогічні працівники кафедр та здобувачі вищої освіти продемонстрували засоби, які використовуються під час навчання. Також особисто продемонстрували особливості практичної підготовки слідчих, слідчих-криміналістів, фахівців з кримінальної розвідки, оперуповноважених кримінальної поліції, які працюють у підрозділах карного розшуку, протидії наркозлочинності, торгівлі людьми, кіберполіції, захисту економіки.

День відкритих дверей ННІ № 1

Неабияке захоплення у гостей викликала демонстрація тактичної та спеціальної підготовки здобувачів вищої освіти, що відбулася на плацу інституту, а саме: зупинка автомобіля зі злочинцями та їх затримання, показовий виступ ансамблю барабанщиць, взводу карабінерів та роти почесної варти, які представляють академію на державному рівні.

День відкритих дверей ННІ № 1

Відвідувачі заходу не були байдужими до навчально-технічної бази. Вони побачили в яких умовах навчаються курсанти, ознайомились із криміналістичним полігоном, спортивними майданчиками, психотренінговим комплексом, храмом.

День відкритих дверей ННІ № 1

Не залишилась за кадром і художня самодіяльність інституту, спортивна підготовка курсантів, яка свідчить про те, що на базі закладу існують всі умови для того, щоб розвивати свій потенціал. Кожен абітурієнт в кінці заходу зміг скоштувати гостинець, приготовлений для них колективом інституту.

Керівництво інституту щиро дякує особовому складу інституту та академії за організацію, підготовку та проведення заходу.

ННІ № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X