День відкритих дверей на Прикарпатті

23-02-2015 Переглядів: 180

Закінчуючи школу, кожен стає перед вибором майбутнього професійного шляху. Не так просто вирішити: підійде нам та або інша професія? Вибір фаху - це не просто вибір місця роботи, це, насамперед, вибір стилю життя. Як не помилитися та прийняти зважене рішення?

Допомогти із відповіддю на це питання майбутньому абітурієнту допомагають Дні відкритих дверей, які досить часто проводяться навчальними закладами різного рівня акредитації.

День відкритих дверей на Прикарпатті

21 лютого Прикарпатський факультет Національної академії внутрішніх справ гостинно відчинив двері для всіх бажаючих ознайомитись зі специфікою навчання у відомчому закладі. Майже три сотні гостей побувало в цей день на факультеті, серед яких учні загальноосвітніх шкіл Івано-Франківська та області, учні Прикарпатського військово-спортивного ліцею, а також студенти коледжів та училищ міста та їхні батьки.

Із вітальним словом до всіх присутніх звернулася начальник Прикарпатського факультету, доктор юридичних наук, професор, полковник міліції Вікторія Вовк, яка розповіла про специфіку навчання на факультеті та правила прийому.

Під час заходу вшанували хвилиною мовчання загиблих на Майдані Героїв Небесної Сотні.

У своєму виступі начальник УМВС в Івано-Франківській області полковник міліції Микола Семенишин наголосив на важливості професії правоохоронця у суспільстві та побажав майбутнім абітурієнтам успіхів у складанні ЗНО та розсудливості у виборі майбутньої професії.

День відкритих дверей на Прикарпатті

Для гостей прозвучали музична композиція "О, Україно" та композиції на тему українських народних пісень у виконанні духового оркестру з числа курсантів факультету під керівництвом підполковника міліції у відставці Ярослава Геціва. Особливої ноти заходу додали патріотичні пісні у виконанні муніципальної капели бандуристів (художній керівник – заслужений працівник культури України Марта Шевченко). Учасники капели радо відгукнулися на запрошення виступити на святі, оскільки об’єднання муніципальних мистецьких колективів Івано-Франківська тісно співпрацює із Прикарпатським факультетом, зокрема щодо культурного збагачення курсантської та студентської молоді.

День відкритих дверей на Прикарпатті

Гостей Прикарпатського факультету привітав піснею випускник Івано-Франківської школи міліції, голова ветеранської організації працівників органів внутрішніх справ,заслужений артист України, підполковник міліції у відставці Володимир Коваленко.

Усіх присутніх вразив спортивний показовий виступ курсантів, підготовлений під керівництвом викладачів кафедри тактико-спеціальної та фізичної підготовки. Із особливою цікавістю абітурієнти та їхні батьки дивилися на плацу факультету показовий виступ кінологічної служби.

Після завершення урочистостей усі охочі мали можливість оглянути територію факультету, зокрема побачити спальні приміщення, баню, їдальню, спортивний, борцівський, тренажерний зали, тир.

День відкритих дверей на Прикарпатті

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X