День відкритих дверей

20-11-2014 Переглядів: 1891

Не є секретом той факт, що кожен з нас має право на освіту. Поряд з тим ми вільно можемо обирати ВНЗ, факультет, спеціальність. Вчитель, лікар, продавець та ще велика кількість інших, що в сукупності реалізують повноцінне існування людини на землі. Та, все ж, маю величезне бажання серед низки фахів, виділити професію правоохоронця.

Для тих, хто свідомо вирішив стати справжнім міліціонером, 19 листопада колектив ННІПФПСКМ провів День відкритих дверей.

День відкритих дверей

Напередодні заходу, актив курсантського самоврядування інституту провів професійно-орієнтаційні та просвітницькі заходи з учнями 9-11класів спеціалізованої школи № 7 імені М.Т. Рильського, ЗОШ № 3 Обухівської міської Ради, ЗОШ № 279 м. Києва, ЗОШ № 187 м. Києва, ЗОШ № 190 м. Київ, ЗОШ № 9 м. Біла Церква, СШ № 43 «Грааль» м. Київ, ЗОШ № 318 м. Київ, гімназія «Мілєніум» м. Київ, гімназія ім. М.Мельника м. Обухів, ЗОШ № 101 м. Київ, СШ № 187 м. Київ, а також завітали школярі з Черкаської та Чернігівської областей. І як результат - надзвичайно багато дітей виявили бажання стати захисниками правопорядку.

День відкритих дверей

Насамперед, майбутнім абітурієнтам був продемонстрований фільм про академію, який не тільки дуже зацікавив молодих людей, а й довів, що в цьому навчальному закладі навчаються кращі з кращих.

Не залишилась за кадром і самодіяльність інституту: пісні, танці, гра на музичних інструментах довели, що на базі ННІПФПСКМ існують всі умови для того, щоб розвивати свій творчий потенціал.

День відкритих дверей

Відвідувачі заходу не були байдужими до навчально-технічної бази. Побачили в яких умовах навчаються курсанти, ознайомились з науково- теоретичною базою, сучасними технологіями, що застосовуються для кращого вдосконалення навичок і вмінь майбутніх правоохоронців.

Нікому не було секретом те, що велике значення у вихованні міліціонерів має спеціальна фізична підготовка. Спортивний комплекс інституту показав себе у всій своїй красі. Саме тут діти побачили, в яких чудових умовах виховуються спортивні надії академії. Гирьовий спорт, легка атлетика, бокс, боротьба самбо - все це невід’ємна частина курсантського життя.

Не залишилась поза увагою і показова група, що демонструвала способи звільнення пасажирів-заручників від злочинців у літаку та поїзді. Також були продемонстровані прийоми самооборони, затримання, вміння та вправність долати смугу перешкод.

День відкритих дверей

Але, як відомо, все має свій початок і кінець, тож і захід на цьому підійшов до свого логічного завершення. Отримавши велику кількість вражень від побаченого, колектив гостей інституту подякував керівництву за організацію Дня відкритих дверей, за повну та змістовну розповідь-демонстрацію.

ВСГР ННІПФПСКМ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X