День філолога на факультеті №3

26-05-2016 Переглядів: 98

Услід за Днем слов’янської писемності і культури 25 травня відзначаємо День філолога. Сьогодні ця дата вже стала міжнародним професійним святом фахівців, які репрезентують ті галузі гуманітарного знання, які об’єднує філологія. Це і лінгвісти й літературознавці, вчителі та викладачі в галузі літератури і мови, бібліотекарі та перекладачі – усі, хто пов’язав свою освіту і професійну діяльність з філологією. Вони, образно кажучи, є «вартовими» наших культурних і духовних цінностей та надбань у мовно-літературній царині. Юристи теж близькі за духом до філологів, оскільки слово є їхнім безпосереднім професійним інструментарієм, вони часто є новаторами у формуванні і кореляції системи мови права тощо.

День філолога на факультеті №3

Святкування Дня філолога на факульеті №3 вирішили провести іноземною мовою, зважаючи, що цей рік, відповідно до Указу Президента України, оголошено Роком англійської мови. Курсанти і студенти під керівництвом викладачів підготували цікавий сценарій свята, який був насичений кращими зразками англійської поезії та різного роду презентаціями. Повсюди звучало Слово. Захід, передусім, мав на меті заохотити усіх присутніх до вивчення іноземних мов, що стало нині звичайною необхідністю у глобалізованому світі.

День філолога на факультеті №3

Відкрита, дружня і креативна атмосфера свята сприяла учасникам у розкритті своїх найкращих здібностей і талантів. Без перебільшення можна стверджувати, що подібні заходи інноваційно впливають на ефективність навчального процесу, а також підвищують мовленнєву культуру курсантів і студентів.

День філолога на факультеті №3

Факультет №3,
(м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X