День довкілля в ННІПФПСКМ НАВС

25-04-2015 Переглядів: 95

25 квітня в навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції в рамках проведення весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану нашого інституту було проведено День довкілля.

Це свято в Україні відзначається щорічно з 1998 року згідно з Указом Президента України «Про День довкілля». Цього дня громадські організації проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань.

День довкілля в ННІПФПСКМ НАВС

На передодні заходів керівництвом інституту було проведено кропітку роботу під час визначення місця збору та кількісного складу учасників акції, відповідальних осіб, які забезпечуватимуть особовий склад господарським інвентарем, час та місце збору, та також обсяги робіт.

День довкілля в ННІПФПСКМ НАВС

Проведення Дня довкілля є хорошим приводом проявити здатність до об'єднання навколо ідеї екологічного та духовного розвитку не тільки молоді, а й суспільства держави в цілому, підтвердженням свідомого ставлення до збереження навколишнього середовища.

День довкілля в ННІПФПСКМ НАВС

За результатами проведеної роботи за участю постійного та перемінного складу на території інституту, яка складає 12.7 га, було висаджено молоді дерева та квіти, вивезено побутове сміття, пофарбовано паркани, побілено дерева та бордюри, упорядковано земельні ділянки в місцях насаджень і газонів, приведено до належного санітарного стану місця стоянок автотранспорту, тротуарів та пішохідних доріжок тощо.

День довкілля в ННІПФПСКМ НАВС

Такі заходи є в край необхідні, адже завжди приємно працювати та навчатись в місці де панує затишок та краса.

День довкілля в ННІПФПСКМ НАВС

Загалом до Дня довкілля долучились 160 постійного та 430 осіб пермінного складу інституту.

День довкілля в ННІПФПСКМ НАВС

Отже метою проведення таких заходів було не тільки наведення порядку, а й формування відповідального ставлення до довкілля і бажання брати участь у природоохоронній діяльності, виховування екологічної культури у курсантів та дбайливого ставлення до природи рідного краю.

Володимир Михальчук

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X