Цікава подорож до Музею води

21-07-2015 Переглядів: 139

Усім відомий Музей води у місті Києві. Він цікавий не лише своїм внутрішнім наповненням, але й красивою будівлею, яка є архітектурною пам’яткою столиці та розміщується на високому пагорбі серед Хрещатого парку. Поглянеш – і здається, що це середньовічний замок серед мальовничих пейзажів.

18 липня курсанти першого курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та психологічної служби ННІПФПМГБПСНГУ здійснили цікаву подорож до Музею води.

Цікава подорож до Музею води

Найперше, що привернуло увагу курсантів – довжелезний акваріум, населений дніпровською рибою. Це мініатюрна копія Дніпра.

Ліфтом курсанти спустилися глибше, у підземелля, де розташована основна частина експозиції. Атмосфера створена відповідна: пахне землею і вологістю, чути шум води – це імітація незакритих кранів, необґрунтованих витрат людьми водних ресурсів Землі.

Однією із частин експозиції Водно-інформаційного центру є імітація кримської печери, у якій курсанти спостерігали за звичними природними явищами (громом, дощем, гейзерами) у мініатюрі.

У справжньому підземному гроті, що є прототипом артезіанської свердловини, курсанти отримали незабутні враження, які неможливо описати, а треба тільки побачити.

Басейни у Музеї води мають різне експозиційне призначення. Наприклад, тут є і басейн із японськими рибками – коли піднести руку близько до води, вони самі торкаються долонь. І взагалі, в ньому багато динамічних експозицій, де вода постійно і безперервно тече.

Цікава подорож до Музею води

Цікавинкою Музею є атракціон мильних бульбашок, під час якого кожен відвідувач має змогу опинитися у величезній бульбашці.

Екскурсія пройшла на одному подиху, з позитивними емоціями та фотографіями на згадку.

Відділення соціально-гуманітарної роботи
ННІПФПМГБПСНГУ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X