Чергова перемога офіцера НАВС

02-09-2015 Переглядів: 105

З 13 до 16 серпня в Чернівцях відбувся Всеукраїнський тенісний турнір «ACE CUP 2015». В ньому брали участь понад 60 учасників в категоріях до 40 років та ветерани. Серед тенісистів було багато майстрів спорту, кандидатів, діючий чемпіон України та Європи серед ветеранів по тенісу, а також представник столиці та НАВС Артем Івченко.

Цьогоріч змагання набули особливого значення – завдячуючи організаторам та спонсорам призовий фонд турніру склав 40 тис. грн., що зацікавило найкращих любителів тенісу з усік куточків України.

Чотири дні напруженої боротьби і як результат – у Артема Івченка перше місце в категорії до 40 років (до речі, це вже 18 перемога у цьому році). Другу сходинку п’єдесталу посів Роман Абрамюк з Коломиї, а третю - Євген Безшмільний з Чернівців.

Чергова перемога офіцера НАВС

Перемогу Артема на змаганнях забезпечила потужна гра з першого дня турніру. Після групової стадії судді та організатори змагань виділили Артема як одного з претендентів на перемогу. Тож він виправдав всі очікування та вийшов у фінал разом з минулорічним переможцем та одним із фаворитів Романом Абрамюком. З однаковим рахунком 6:4 в обох сетах наш киянин виборов приз у розмірі 10 тис. грн.

Коментуючи свою перемогу Артем зазначив, що він вдячний Національній академії внутрішніх справ за можливість займатися спортом та створені належні умови для вдосконалення фізичного розвитку.

ВІДЕО

ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X