Чемпіонат України з кульової стрільби

20-05-2015 Переглядів: 59

Спорт є невід`ємною частиною курсантського життя. Підкорюючи вершини Олімпу, вони не тільки фізично розвиваються, але й здобувають золоті, срібні та бронзові медалі до колекції Національної академії внутрішніх справ. Так у ННІ підготовки фахівців для експертних підрозділів навчається майстер спорту України з кульової стрільби Вікторія Корж. Уже кілька років підряд вона на змаганнях різного рівня виборює нагороди.

Чемпіонат України з кульової стрільби

Звання майстра спорту України з кульової стрільби Вікторія виборола у 2011 році. В останніх чемпіонатах України зі стрільби з пневматичної та малокаліберної зброї вона займала тільки призові місця у командній та особистій першості змагань. Під час останніх – на Чемпіонаті України з кульової стрільби, який відбувався з 11 по 16 травня 2015 року у м. Львові, Вікторія показала гарний результат, і завдяки цьому пройшла до наступного етапу змагань.

Чемпіонат України з кульової стрільби

У Вікторії є кредо: «Прокинувшись вранці кожного дня, знай: ти повинен прожити цей день краще, ніж вчора. Сьогоднішнє тренування повинно бути краще за вчорашнє. Тільки тоді ти станеш найкращим!». Бажаємо Вікторії великих перемог!

ВСГР ННІПФЕКП НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X