Чемпіонат з шахів

03-02-2015 Переглядів: 129

2 лютого на базі ННІПФПСКМ відбувся чемпіонат НАВС з шахів. Цього року в змаганнях брали участь 47 спортсменів. Чемпіонат було проведено за змішаною системою: 3 переможці чемпіонату 2014 року отримали автоматичний допуск до ігор фінальної групи. Серед інших 44 учасників здійснили відбірний етап за результатами якого ще 6 спортсменів потрапили до фіналу змагань. Десятку фіналістів представляли різні підрозділи, що направили своїх делегатів на чемпіонат. Право грати у фіналі вибороли курсанти ННІПФПСКМ та ННІПФЕКП, до фіналу також потрапили магістр академії та курсант ІКВС, традиційно потужно було представлено науково-педагогічний та постійний склад навчального закладу. Нажаль не потрапили до фіналу вихованці ліцею ім. Я.Ю. Кондрат’єва, втім рівень гри, продемонстрований ними, дозволяє зробити висновок, що вони були гідними суперниками. До речі, дівчата, навіть після програшу, не залишили зал, а підтримували учасників та надихали їх на яскраву гру.

Чемпіонат з шахів

Чемпіонат з шахів

Фінал проходив за круговою системою і кожен спортсмен зіграв 9 партій. Яскраву гру продемонстрував професор кафедри теорії держави та права Сергій Коталейчук. Йому вдалося показати абсолютний результат вигравши у всіх інших учасників. Беззаперечне перше місце та перемога у чемпіонаті НАВС з шахів 2015 року. Друге місце посів минулорічний переможець чемпіонату 2014 року завідувач кафедри цивільного права і процесу Юрій Заіка, а третє дісталось курсанту Стародубцю С. В.

Чемпіонат з шахів

Головний суддя чемпіонату НАВС з шахів, начальник навчального полігону кафедри інформаційних технологій, майор міліції Андрій Тоневицький.

Чемпіонат з шахів

Чемпіонат з шахів

Відділення соціально-гуманітарної роботи
ННІПФПСКМ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X