Чемпіонат НАВС з волейболу

23-03-2015 Переглядів: 90

17 березня стартував чемпіонат Національної академії внутрішніх справ з волейболу. В змаганнях взяли участь шість команд, п’ять з яких – збірні команди інститутів академії: ННІ підготовки фахівців експертно-криміналістичних підрозділів, ННІ підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції, ННІ права та психології, Інституту кримінально-виконавчої служби та наймолодша команда – збірна юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва.

Організатори змагань пішли на зустріч ліцеїстам – і розробили календар ігор таким чином, щоб наша команда зіграла всі свої матчі до 19 березня, адже 21 березня для ліцеїстів розпочнуться весняні канікули.

Чемпіонат НАВС з волейболу

Так, загалом, в рамках змагань ліцеїсти зіграли п’ять ігор. Попри те, що результат залишає бажати кращого (наша команда виграла лише одну гру – у збірної ННІ підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, психологічної служби та Національної гвардії України) збірна юридичного ліцею, без перебільшення, стала справжньою окрасою та відкриттям турніру. Це визнали представники всіх команд без винятку.

Наша команда приємно здивувала всіх своєю майстерною та технічною грою. Гравці показали справжній командний дух, вольові якості, бійцівський характер та настільки здивували глядачів, що, сидячи на трибунах, можна було почути коментарі на кшталт: «Ого! Вони, що дійсно навчаються в юридичному ліцеї?! Та не може бути. Я сам там навчався. Тоді там таких волейболістів не було». Звичайно, далися взнаки відсутність досвіду і різниця у віці, але в кожному матчі нашим хлопцям вдавалося зберігати інтригу до останнього моменту та вони з гідністю представляли свій навчальний заклад упродовж турніру. А тому цілком ймовірно, що в найближчому майбутньому ми побачимо наших хлопців у складі збірної команди НАВС з волейболу.

Бажаємо нашим хлопцям нових спортивних досягнень!

Юридичний ліцей

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X