Будьмо небайдужими до тих, хто потребує нашої уваги!

02-06-2015 Переглядів: 118

Напередодні свята Дня захисту дітей курсанти ННІ підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції відвідали Солом’янський дитячий будинок-інтернат І-ІІ ступеня № 17, в якому навчаються вихованці з особливими вадами.

Після невеликої правопросвітницької програми, проведеної в рамках профілактики щодо "Відповідальності неповнолітніх" курсанти Андрій Синоверський та Ірина Попсуй провели низку цікавих конкурсів за результатами яких для переможців були приємні заохочення.

Будьмо небайдужими до тих, хто потребує нашої уваги!

Жодний вихованець закладу не залишився поза увагою, так як всі учасники зустрічі отримали незабутні спогади та цінні подарунки, а також листівки, розвиваючі ігри, м'які іграшки та гарний одяг.

Перебуваючи на території будинку-інтернату, ми були вражені чистотою підсобних приміщень, затишними класами та доброзичливим ставленням персоналу до своїх вихованців.

За короткий час перебування у цьому особливому закладі, увага курсантів до дітей прищепила до їхнього незвичайного життя шматочок позитиву, які під час захопливого спілкування з радістю виконували запропоновані їм завдання, розказували про свої досягнення та ділилися думками.

Разом з тим найбільше вразила розповідь одного з вихованців про складне життя до того, як він потрапив до цього чудового навчального закладу. Хлопець висловив свою прихильність до курсантів і поділився задумкою щодо свого майбутнього, в якому він бачить себе на правоохоронній ниві.

Будьмо небайдужими до тих, хто потребує нашої уваги!

Отже, проводячи такий захід, ми отримали гарний настрій та пообіцяли вихованцям інтернату обов'язково повернутися знову, адже більшість з нас полюбляють не тільки отримувати подарунки, але й дарувати їх.

На прощання вихованці будинку-інтернату віддячили курсантів усмішками та сфотографувалися на добру згадку.

Тож, будьмо небайдужими до тих, хто потребує нашої уваги, адже кожен такий вчинок - це шляхетна справа, яка притаманна громадянам із вірою у світле майбутнє та добре життя!

Андрій Синоверський, Ірина Попсуй,
актив курсантського самоврядування

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X