Бригада 3030

14-05-2015 Переглядів: 233

З метою військово-патріотичного виховання та підготовки до служби в органах внутрішніх справ, захисту територіальної цілісності та незалежності України 13 травня ліцеїсти відвідали бригаду 3030 Національної гвардії України.

Зустріли вихованців ліцею заступник командира бригади підполковник Михайло Жуковський та заступник командира бригади по роботі з особовим складом полковник Дмитро Серафіменко.

Бригада 3030

У привітанні ліцеїстів Михайло Сергійович розповів про історію та сьогодення бригади, особливості несення служби особовим складом Національної гвардії. Крім того, наголосив, що у наш надзвичайно складний і тривожний час особлива увага приділяється захисту України. А далі було знайомство із порядком та умовами проходження служби в армії, організацією дозвілля військовослужбовців.

Ліцеїсти відвідали казарми, кімнату зберігання зброї, медпункт, спортивний та тренажерні зали. Потім автопарк батальйону, де була представлення військова техніка.

Під час екскурсії ліцеїстам дозволили потримати зброю, приміряти спорядження бійців.

Бригада 3030

Зустріч відбулась на одному диханні і в заключному слові заступник командира бригади по роботі з особовим складом полковник Дмитро Серафіменко наголосив, що молодь — це наше майбутнє, тому ми завжди раді бачити їх у себе в гостях. Проведення таких заходів має надзвичайно важливе значення для ліцеїстів, вони не тільки з екрану, а й в реальному житті познайомились із нелегкою, але цікавою військовою службою.

Юридичний ліцей

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X