Брейн-ринг для першокурсників

21-10-2016 Переглядів: 450

На території ВСФП НАВС 20 жовтня спільно з представником відділення організації дозвілля, ад’юнктом першого року навчання Агаповою Марією був проведений брейн-ринг серед курсантів 1-го курсу ННІ№ 1.

Брейн-ринг для першокурсників

Бажаючі взяти участь були розподілені по командам, кожна з них боролась за звання бути найкращою. Свою ерудованість, загальні знання, вміння використовувати логіку та інтуїцію курсанти показали на відмінному рівні. Питання з каверзою ставили їх у глухий кут, але вже в наступному питанні юнаки та дівчата доводили, що тут зібрались найсвітліші розуми курсу.

Загальна команда 101, 102 та 103 навчальних взводів три рази поспіль вигравали у своїх суперників. Також відмітили високу активність та достатню обізнаність команди 112 навчальної групи, тому на загальноакадемічний інтелектуальний конкурс запросили обидві команди. Команда-переможець зможе підтвердити своє звання бути найрозумнішою.

Тому бажаємо розумового натхнення наймолодшим учасникам, енергійності, товариського командного духу та успіху в наступному етапі інтелектуального змагання.

ВСФП

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X