Бінарні заняття як спосіб засвоєння теорії на практиці

16-04-2015 Переглядів: 131

Проведення бінарних занять за участю представників органів і підрозділів УМВС України в Івано-Франківській області на Прикарпатському факультеті вже стало традицією.

Бінарні заняття є нестандартною формою навчання з реалізації міжпредметних зв’язків. Це творчість викладача та практичного працівника, яка переростає у творчий процес курсантів та формує в останніх креативну компетентність, дозволяє глибше ознайомитися з навчальним матеріалом, максимально наблизити аудиторне навчання з практикою професійної діяльності, забезпечити міждисциплінарні зв’язки, підвищити рівень засвоєння матеріалу, формувати цілісні знання, уміння використовувати їх у практичній діяльності, активізувати процес навчання, досягти високої активності в групі.

Бінарні заняття як спосіб засвоєння теорії на практиці

9 квітня професором кафедри КПД та ОРД д.ю.н., доцентом підполковником міліції Басистою І.В. проведено бінарні практичні заняття на тему «Засади кримінального процесу» із дисципліни «Кримінальний процес» у курсантів 2-го курсу, на тему «Тактика слідчого експерименту» із дисципліни «Криміналістика» у курсантів 3-го курсу до яких залучено слідчого спеціальної міліції відділу розслідування злочинів лінії карного розшуку СУ УМВС України в Івано-Франківській області капітана міліції Мальовану О.М. Мета даного заняття створення умов практичного застосування теоретичних знань, навичок та вмінь і надання можливість курсантам побачити результативність своєї роботи.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X